Over ons

                  

FACTUM VASTGOED – Veilig investeren, Aangenaam Wonen: u koopt van een projectontwikkelaar met meer dan 25 jaar ervaring. We kiezen de beste architecten die alle aandacht besteden aan comfort, ruimte en licht. Onze kwalitatieve constructies, afgewerkt met mooie materialen en perfect geïsoleerd, verzekeren u dat u aangenaam zal wonen met uw gezin. Indien u koopt om te investeren en te verhuren, dan zal u door onze liggingen en goede prijs-kwaliteitsverhouding een toprendement voor uw spaargeld behalen. Een multidisciplinair team staat klaar voor u! 

Als projectontwikkelaar moeten we zorgen dat we u steeds het beste advies kunnen geven, of u nu koopt om zelf te bewonen of om te investeren in vastgoed.

Maar of u nu koopt als toekomstig bewoner of als investeerder, u zal steeds onder de indruk zijn van onze prijs-kwaliteitsverhouding. Factum Vastgoed bouwt degelijk, waardevast en met goede isolatie. Bovendien staan we bekend voor een mooie afwerking en dit alles aan een betaalbare prijs. De afwerking bepaalt immers als bewoner uw comfort en als verhuurder de rentabiliteit van uw investering.

Het Factum Vastgoed team staat klaar voor u: architecten, bouwtechnisch ingenieur, syndicus, jurist,… Alles hebben we in huis om onze slogan waar te maken: Veilig investeren, Aangenaam wonen.

Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak om in een persoonlijk gesprek na te gaan wat uw behoeften zijn en hoe we daar in uw budget aan kunnen voldoen.

Contact

Telefoon ☏: +32 472 22 22 02
E-mail ✉: info@factumvastgoed.be

Adres

Mechelbaan 426 A
2580 Putte
Open elke werkdag en zaterdag van 09u00 tot 13u00
Eveneens open woensdag en vrijdag van 14u00 tot 18u00