Haacht, Haachtse straatje in HAACHT

Haachtse Straatje, 3150 HAACHT

  • 3
  • v.a. € 587.000
Contacteer ons

Haacht, Haachtse straatje in HAACHT

Deze nieuwe verkaveling bestaat uit 2 open bebouwingen. Het project ligt in een groene, doch residentiële omgeving, vlak aan het centrum van Wakkerzeel. Met de bushalte op 600m en een station op 3,1 km heb je een ideale uitvalsbasis. Op enkele kilometers sta je in centrum Haacht, Rotselaar en Werchter. Daarnaast zijn er verschillende sport- en ontspanningsmogelijkheden vlakbij, zo beschikt de gemeente over verschillende mooie fiets- en wandelroutes die u langs de mooiste plekjes van de streek voeren. Zo kunt u bijvoorbeeld langs de oevers van de Dijle wandelen, of het prachtige natuurdomein van Haachts Broek en de Antitankgracht ontdekken. Sporten kan u in een van de verschillende sportcentra in de omgeving. De woningen binnen dit project zijn volledig personaliseerbaar. Dit wil zeggen dat je als koper, met het advies van je persoonlijke bouwadviseur, zelf de indeling, stijlen en materialen zal bepalen om tot jouw droomwoning te komen. Meer informatie via info@factumvastgoed.be

 

 

Interesse?
Contacteer Marine

Stuur ons een mailtje of bel 0472 99 90 01

Neem contact op plan uw bezoek
Marine

Beschikbare units

Omschrijving Slaapkamers Bewoonbare opp. Terras Prijs
Huis Slaapkamers 3 slpk. Bew. opp Terras Prijs € 654.100
Huis Slaapkamers 3 slpk. Bew. opp Terras Prijs € 586.900

Welkom in Haacht

Welkom in Haacht

Wonen en bezienswaardigheden

Haacht is een Vlaamse gemeente in de provincie Vlaams-Brabant met ongeveer 16.000 inwoners. Wonen in Haacht biedt een rustige omgeving met tal van voorzieningen zoals scholen, winkels, sportclubs en openbaar vervoer. Het gemeentebestuur zet ook in op duurzaam wonen en mobiliteit, wat Haacht een aangename gemeente maakt om in te wonen. Ook het prachtige natuurdomein het Haachts Broek is zeker een wandeling waard.

De primusfeesten

Een bekend evenement in Haacht zijn de Primusfeesten. Dit is een jaarlijks terugkerend festival waarbij de brouwerij Haacht zijn bekende pils 'Primus' in de kijker zet. Het festival biedt tal van activiteiten zoals concerten, een kermis en een braderij. De Primusfeesten trekken jaarlijks duizenden bezoekers uit de regio en ver daarbuiten.

3150

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of vraag een brochure aan

Marine Van Herreweghe

0472 99 90 01

marine@factumvastgoed.be

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen

Gelieve uw uw bericht in te vullen

Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Gratis schatting